features-soundAbsorbant.svg

Milyenek a hangszigetelő padlók?

A hangszigetelő padlók olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek elnyelik a hanghullámokat, amelyek a kemény tárgyakkal való ütközéskor keletkezik. A padlók anyagát körültekintően kell kiválasztani, mivel némely padlók felerősítik a kis zajokat is, ezzel is elősegítve a hangok, zajok terjedését, amivel egy kellemetlen akusztikájú helyiséget hoz létre. A műgyanta padlók pozitívan befolyásolják az akusztikát, míg ezenfelül megőrzik a padló funkcióját és élettartamát.

ELŐNYÖK

A zaj előnytelen hatást fejt ki szervezetünkre. Kísérletek igazolják, hogy a magas zajszint ronthatja a páciensek és az alkalmazottak állapotát a kórházakban és az orvosi rendelőkben, valamint megakadályozza a koncentráció késséget az iskolákban. Az akusztika egy fontos tényező a tervezők számára, leginkább az orvosi és oktatási helyiségek tervezésénél.

Fő előnyök:

 • Komfortos és kényelmes munkakörnyezet kialakítása leginkább kórházakban és iskolákban.
 • Kevesebb zavaró és figyelem elterelő tényező munka és oktatási környezetekben, produktivitás növelése.
 • Egészségesebb munkakörnyezet kialakítása az alkalmazottak számára. A zaj elősegítheti a magas vérnyomást és más betegségek kialakulását. A hangszigetelő padlók mindemellett rugalmasak, amely könnyíti a sétálást és ergonomikus élményt nyújt.

FELHASZNÁLÁS

A hangszigetelő padlók sok ágazatban találnak teret a felhasználásra, leginkább ott, ahol csendes és komfortos környezet szükséges a kívánt célok elérése érdekében.

Javasolt iparágazatok:

AJÁNLATOK

Több olyan padló anyag létezik, amelyek növelik az akusztikai tulajdonságokat, bár ez néha más tulajdonságok rovására, mint például a kopásállóság, szennyeződésképződés, ütésállóság és a karbantartás. A műgyanta padlók pozitívan hatnak az akusztikára, valamint megőrzik a hosszú élettartamot és funkcionalitást, amivel azt az egyensúlyt biztosítják be a tervezők számára, amit keresnek. 

Csapatunk segít Önöknek megtalálni az Önök számára legmegfelelőbb padlót.

 

 

Javasolt termékek:

 • Stonres - nyilvános helyiségek, orvosi rendelők és oktatási intézmények, kiskereskedelem, múzeumok

 • VÁLASSZA KI A LEGMEGFELELŐBB TERMÉKET


 • LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

  Keressen minket írásban:

  Herdics Gábor

  gherdics@stonhard.com 

   

  VAGY

   

  hívjon minket: +36 70 261 3262

 • urethane floors.JPG