features-ergonomic.svg

Milyenek az ergonomikus kialakítású padlók?

Az ergonómia a maga legegyszerűbb formájában az ember alkotása. A dizájnerek, tervezők és vezető funkciót betöltő emberek számára az ergonómia a komfort megtestesítése. A rugalmas padlók, ill. azok a padlók, amelyek flexibilisek sokkal nagyobb komfortérzetet nyújtanak, mint más keménye felületek, mint pl. a csiszolt beton vagy a csempe. Az önterülő padlókkal lehetőség van kialakítani dizájnos padlókat, míg egy kevésbé kemény padló alternatíváját kínálják.

 

ELŐNYÖK

Azok az emberek, akik egész nap talpon vannak, bizonyítani tudják az ergonomikus padlók szükségességét. Az ergonomikus padlók főbb céljai a komfort érzet növelése, a fizikai egészség és a produktivitás. Az alkalmazottak képtelenek elérni az optimális célokat, ha fájdalmat és kényelmetlenséget éreznek. Ebből kifolyólag a munkaadók többsége értékeli a jó ergonómiai feltételeket. 

Fő előnyök:

 • A kívánt komfortérzet kialakítása az alkalmazottak és látogatók számára.
 • Az alkalmazottak teljesítményének megtartása vagy növelése egy olyan komfortérzetű környezet kialakításával, amely csökkenti a fáradékonyságot valamint azokat a betegségek kialakulását, amelyek az egész napos állással vannak kapcsolatban.
 • Zajcsökkentés rugalmas padló rendszerek segítségével.
 • Alkalmazottak kártérítése, hiánya és fluktuációja általi költségek csökkentése.
 • Zvyšovanie morálky zamestnancov a poskytnutie pozitívnej skúsenosti pre návštevníkov.

FELHASZNÁLÁS

Egészségügyi alkalmazottak, tanárok, kiskereskedelemben dolgozók és a gyártásban dolgozó emberek folyamatosan talpon vannak munkájuk során. Ezekben a környezetekben kiemelten fontosak az ergonómiai feltételek.

Javasolt iparágazatok:

AJÁNLATOK

Legyen szó rugalmas vagy uretán padlóról, amely az Önök igényeinek megfelel, csapatunk segít megtalálni az Önök helyiségéhez leginkább megfelelőbb padló rendszert.

 

Javasolt termékek:

 • Stonres - orvosi rendelők és tantermek, nyilvános helyiségek, laboratóriumok, kiskereskedelmi környezet, vendéglátó egységek

 • VÁLASSZA KI A LEGMEGFELELŐBB TERMÉKET


 • LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

  Keressen minket írásban:

  Herdics Gábor

  gherdics@stonhard.com 

   

  VAGY

   

  hívjon minket: +36 70 261 3262

 • urethane floors.JPG