FONTOS SZÁMUNKRA AZ ELŐÍRÁSOK BETARTÁSA ÉS TÚLTELJESÍTÉSE. TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZÜNK, ÍGY SZÁMÍTHAT RÁNK.

 • ISO 9001 2022 Preston Johnson-color.jpg

  ISO 9001

  Az ISO 9001 a minőségirányítási rendszerre (QMS) vonatkozó követelményeket meghatározó nemzetközi szabvány. A Stonhard QMS-ét egy független regisztráló félévente auditálja, hogy biztosítsa, hogy az ISO 9001 szabványt követjük. A Stonhard következetesen bizonyítja, hogy képes olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtani, amelyek megfelelnek a vevői és szabályozási követelményeknek.

  További információk
 • US Green Building Council Member for Certs Page.jpg

  AMERIKAI ZÖLD ÉPÜLET TANÁCS

  A Stonhard már több évtizede elkötelezett a fenntarthatóság mellett az innovatív csomagolások, termékek és eljárások bevezetésével. Büszke tagjai vagyunk a Amerikai Zöld Épület Tanácsának.

  További információk
 • HACCP International Food Safety Certification for Certs Page.jpg

  HACCP NEMZETKÖZI ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI TANÚSÍTÁSI PROGRAM

  A Stonhard jelenleg hat, az élelmiszer- és italiparban használt termékre vonatkozóan rendelkezik HACCP (Hazard Control and Critical Control Point) nemzetközi tanúsítvánnyal. Elkötelezettek vagyunk az ipar számára biztonságos és higiéniai termékek biztosítása iránt.

  További információk
 • HPDC for Cert Page.jpg

  EGÉSZSÉGÜGYI TERMÉKNYILATKOZATOK EGYÜTTMŰKÖDÉSE

  Örömmel tesszük közzé HPD-inket az építészekkel és belsőépítészekkel együttműködve, akik környezeti szempontból tájékozott információkra és a termékek tartalmának közzétételére törekszenek. A HPD Collaborative gyártói tanácsadó testületének tagjaként élen járunk a műgyantás padlóburkolatgyártók között a közzététel és az átláthatóság terén.

  További információk
 • 1464805572449.png

  MINDFUL MATERIALS (MM)

  A Stonhard elkötelezett az átláthatóság mellett. Megtalálhat minket a MINDFUL MATERIALS (MM) listáján, egy ingyenes platformon, amely a vezető gyártók termékeinek az emberi egészségre és a környezetre gyakorolt hatásairól tartalmaz összesített információkat, amelyeket szakértők ellenőriznek, akiknek szenvedélye, hogy megkönnyítsék a tájékozott termékválasztást.

  További információk

 • VÁLASSZA KI A LEGMEGFELELŐBB TERMÉKET


 • LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

  Keressen minket írásban:

  Herdics Gábor

  gherdics@stonhard.com 

   

  VAGY

   

  hívjon minket: +36 70 261 3262

 • urethane floors.JPG