GYAKORI KÉRDÉSEK

Melyik a számomra legmegfelelőbb padló rendszer?

A legmegfelelőbb padló rendszer kiválasztása legfőképp attól a környezettől függ ahová telepítve lesz és az elvárt tulajdonságoktól. Konzulenseink speciális képzésen vesznek rész, hogy a választott padló rendszer teljesítje az Önök szükségleteit és elvárásait, ami a költségek effektivitását illeti, éllettartamot, biztonsági standardokat és a teljesítményt. A Stonhard vállalat olyan padló rendszert biztosít Önnek, amely minden elvárásnak megfelel.


Önök gyártják a termékeket?

A Stonhard vállalat nem csak gyártja a saját termékeit, de az alapanyagokat is saját maga állítja elő. Így, hogy saját magunk szintetizáljuk polymér rendszereinket, gondosan ellenőrizni tudjuk minden egyes termékünk tulajdonságait, ezzel is bebiztosítva azt, hogy megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak. Ez az integrált rendszer biztosítja be nekünk azt a minőségi és technikai előnyt, amivel eliminálni tudjuk a konkurenciánkat. Több száz olyan műgyanta és keményítő kombinációt fejlesztettünk ki, amelyeknek egyedi tulajdonságai vannak.


Ki telepíti a termékeket?

Az alap előkészítése és a padló telepítése a legfontosabb lépések. A több mint 300 menedzser és speciálisan kiképzett szerelő csoporttal a stonhard vállalat képes gyorsan reagálni bármilyen megrendelésre, legyen az nagyobb vagy kisebb. Bárhol is legyen a világon, az összes telepítés a területi mérnökeink, szupervízoraink és projekt menedzsereink felügyelete alatt zajlik.


Hogyan tesztelik termékeiket?

A Stonhard vállalat termékeinke tesztelése az American Society for Testing and Materials (ASTM) felügyelete alatt zajlik. Az ASTM egy nemzetközi, technikai és oktatói szervezet, amely a különböző tesztelési módokkal foglalkozik. A teszteléshez a padlómintákat használunk, amiket aztán a legmodernebb tesztelő laboratótiumunkban tesztelünk. 


Pontosan azt kapom, amit megvettem?

Biztosak akarunk lenni abban, hogy a termék, amit megvett, az is lesz majd telepíve az Ön projektjében. Minden terméket mi magunk gyártunk, mi magunk is mérjük le És csomagoljuk a legmodernebb technológiák segítségével. Bármilyen padló rendszerről is legyen szó, amit megvásárol mindig ellenőrizze le a lefedéssel kapcsolatos információkat. Bizonyosodjon meg arról, hogy ha 1/4 padló rendszert vásárol, akkor ténylegesen is 1/4-et is kap! Ha mégsem lenne biztos abban, hogy azt kapta amiért fizetett, kérvényezzen egy mintát, ahol láthatja a végleges vastagságot.


Szükséges a helyiség üzemen kívül helyezése a padló telepítése alatt?

Az új padló telepítésénél szükséges, hogy a helyiségben ne follyon semilyen tevékenység. Viszont a stonhard vállalat miatt nem kell, hogy aggódjon, mindig az Ön ütemterve alapján dolgozunk. A padló telepítését be tudjuk ütemezni az üzemi leállások alatt - éjjel, hétvégén vagy munkaszüneti napokon. Nem kell eltávolítani a fixált berendezéseket. A legtöbb Stonhard padló rendszert gyors száradási és kikeményedési idő jellemzi ami biztosítja a helyiségek gyors felújítását minimális időigénnyel.


Biztonságosak a Stonhard termékei

A Stonhard termékeivel kapcsolatban nem kell aggódnia a helyisége biztonsága miatt. Olyan rendszerekre specializálódunk, amelyek nagy mennyiségben tömény anyagokat tartalmaznak, ami meggátolja a telepítése során kipárolgó toxikus és éghető anyagokat. Alkalmazottaink magasan képzettek és szigorúan betartják a biztonsági előírásokat. Mindezek felett az összes Stonhard termékhez megtalálhatóak a részletes alkalmazási leírások, biztonsági dokumentumok és minden doboz egyértelműen megjelöléssel van ellátva. 


Segíteni tudnak a LEED bizonylat megszerzésében?

Olyan innovatív termékekkel szolgálhatunk Önöknek, amelyek segítenek Önöknek megszerezni a LEED bizonylatot a “Materials&Resources” kategóriában, ahogy az “Indoor&Environmental Quality” kategóriában is. Látogassa meg LEED bizonylattal kapcsolatos weboldalunkat, ahol további információkat is talál.


Mit jelent az Önök számára a hosszan fenntartható fejlesztés?

A hosszan fenntartható fejlesztés nem idegen fogalom vállalatunk számára és mindig is a legfontosabb konceptjeink közé tartozott. Vállalatunk 2005 óta az újrahasznosításnak köszönhetően megakadályozta, hogy a visszaküldött, használt és a forgalomból kivont anyagok és termékek 92,7% szemétlerakaton végezze. Az innovatív csomagolásaink megakadályozták, hogy több mint 4,8 millió liternyi doboz a lerakatokon végezze. Látogassa meg a Fenntartható megoldásainkkal kapcsolatos weboldalunkat, ahol további részletes információkat talál a környezethez való felelőségteljes hozzáállásunkkal kapcsolatosan. 


Hol juthatok hozzá a referenciáikhoz?

Ügyfeleink referenciája megkönnyítheti a dolgát, amikor a megfelelő padló rendszer kiválasztásáról van szó. Vállalatunk örömmel nyújt Önnek referenciákat a konkrét iparágazatokból. Több tízezer sikeres telepítés van mögöttünk ipari és kereskedelmi környezetben egyaránt. Szívesen megmutatjuk Önöknek munkáinkat.


Vállalnak garanciát a termékekre és telepítésekre?

A Stonhard vállalat írásbeli garanciát ad Önöknek az anyagokra és a telepítésre is. Viszont a legjobb garancia az Önök számára az a tény, hogy több, mint 95 éve működünk a piacon és ez idő alatt több ezer elégedett ügyfelet szereztünk.


Vállalják a garanciális szervizt?

Kicsi a valószínűsége, hogy meghibásodjon a telepített padló rendszer, viszont ilyen esetben bizalommal és bátran fordulhat területi képviselőinkhez, akik készen állnak segíteni minden szituációban. A padló rendszereket gyártjuk, formáljuk, telepítjük és teljes mértékben vállaljuk a felelőséget a termékeink és szolgáltatásaink iránt.


Mik a műgyanta padlók?

A műgyanta egy olyan padló típus, amely különböző vegyi anyagok képeznek, mint az epoxi, uretán vagy a metylmetakrylát (MMA). Egy olyan több komponenses rendszerről van szó, amely a műgyantűból és keményítőből áll és a telepítés helyszínén van összekeverve a telepítés előtt. Ezeknek a kémiai anyagoknak az összekeverése során olyan reakció lép életbe, ami során az anyagok megkeménykednek. A műgyanta padlók közkedveltek a kereskedelmi és ipari környezetben, mivel az összetétel mentes kivitelezése hosszú élettartamot és könnyű karbantartást biztosít a padló rendszer számára. A műgyanta padlók élettartama hosszú és lehetőség van úgy alakítani, hogy ellenálljon a kémiai anyagoknak, ütéseknek, szennyeződéseknek és a víznek. A kívánt megjelenés és tervezés elérése érdekében lehetőség van aggregátok, pigmentek és dekorációs chipsek és pelyhek hozzáadására.


Mi az epoxi padló és miért alkalmasak a kereskedelmi és ipari helyiségekben?

Az epoxi padlók két alap összetevőből készülnek - gyantából és keményítőből. A gyantát és a keményítőt összekeverik, amiből egy kemény anyag keletkezik, hosszantartó és nagyon erős kötést képez különböző anyagú alapokkal. Az epoxi padlók kitűnő védelmet nyújtanak a vegyszerekkel szemben és ideális megoldást képeznek még a legmegterhelőbb környezetekhez  is.

 


Milyen okai vannak az epoxi padlók meghibásodásának?

Extrém hőmérséklet, az alap mozgása, ütés általi károsodás, kémiai károsodás és az állandó forgalom mint okozói lehetnek az epoxi padló meghibásodásának. A megelőzés érdekében a Stonhard vállalat menedzserei átkontrolálják a helyiségeiket, meghatározzák a konkrét vegyi anyagokat, konfigurációt és rendszert annak érdekében, hogy padlója a lehető legtovább kitartson. A Stonhard tanáscai a több mint 95 éves tapasztalataiból és innovációiból ered a padló rendszerek területén.


Milyen design lehetőségekkel szolgál az önterülő padló?

Az összetétel mentes padlók végtelen design lehetőséggel szolgálnak - széles színskála, felületi kivitelezés, textúrák és minták. Saját logó vagy egy összetettebb design minta, amivel pontosan eléri azt amit szeretne. A lehetőségek végtelenek. Szerezzen több információt az összetétel mentes padlókkal kapcsolatban.


Miért jobb megoldás az uretán padló az élelmiszeripar számára?

Az uretán padlóknak hasonló előnyei vannak, mint az epoxi padlóknak, viszont sokkal ellenállóbbak az organikus savakkal szemben, ami nagy előny az élelmiszeriparban. Kíváló ellenállóképességet nyújtanak a kémiai anyagokkal szemben. Ráadásul a Stonhard vállalat uretán padlói kitűnő ellenállóképességet nyújt a hőmérsékleti sokkal és a thermikus ciklusokkal szemben. Tudjon meg többet az élelmiszeripari padlóinkról.


Melyik a legjobb padló a nagy megterhelésű kereskedelmi környezetbe?

Vállalatunknak rengeteg megoldása van a nagy igénybevételű kereskedelmi helyiségek számára. Stadionoktól kedzve egészen a kiskereskedelmi és vendéglátóipari egységekig megtalálja a legjobb megoldást, ha összetétel mentes padló rendszerről van szó. Megoldásaink ideálisak a nagy megterhelésű környezetekhez, mivel könnyű a karbantartásuk és tisztításuk a klasszikus padlókkal összehasonlítva. Mindezek felett csúszásgátlóak, vízállóak, ellenállnak a kémiai anyagokkal szemben és sokkal hosszabban kitartanak, ezzel is biztosítva vállalkozása megszakítások nélkül működhessen. Tudjon meg többet kereskedelmi helyiségbe való padlóinkról nagy megterhelésű környezetbe.


Milyen előnyei vannak az antimikrobiális padlóknak az egészségügyben?

Padlóink természetesen ellenállnak a baktériumok és gombák képződésének, ami a legfőbb elvárás az egészségügyben. A legtöbb padlóktól eltérően nincsenek összetételei, varratai ahol a baktériumok meg tudnak tapadni és sokasodni tudnak. Az összetétel mentes padlóink ráadásul könnyen karbantarthatóak és tisztíthatóak. További információkat antimikrobiális padlóinkról itt találhat.


Hogyan kell tisztítani az epoxi padlókat?

Az Önök Stonhard epoxi padló rendszerei úgy vannak tervezve, hogy tisztításuk könnyű legyen. A legtöbb padló tisztítható. Vállalatunk szívesen nyújt Önnek információkat az Ön konkrét padló rendszerével kapcsolatban. Ezen kívül kínálatunkban megtalálhatóak a biztonságosan és könnyen alkalmazható tisztító szerek Stonkleen márkanév alatt. A Stonkleen specifikus termékeket kínál, specifikus környezetekhez, amelyek eltávolítják a gumiabroncsok által hagyott nyomokat és a betain foltokat. További információt a www.stonkleen.com weboldalon találhat. • VÁLASSZA KI A LEGMEGFELELŐBB TERMÉKET


 • LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

  Keressen minket írásban:

  Herdics Gábor

  gherdics@stonhard.com 

   

  VAGY

   

  hívjon minket: +36 70 261 3262

 • urethane floors.JPG