PADLÓ RENDSZEREINK EPOXI, URETÁN ÉS MMA ALAPÚAK ÉS MEGOLDÁST NYÚJTANAK MINDEN KÖRNYEZETBE.

Epoxi padlók

Az epoxi padlók két alap összetevőből készülnek - gyantából és keményítőből. A gyantát és a keményítőt összekeverik, amiből egy kemény anyag keletkezik, hosszantartó és nagyon erős kötést képez különböző anyagú alapokkal. Az epoxi padlók kitűnő védelmet nyújtanak a vegyszerekkel szemben és ideális megoldást képeznek még a legmegterhelőbb környezetekhez  is.


Uretán padlók

Az uretán padlók (polyuretán padló vagy PU néven is ismertek) műgyanta padlók, amelyek gyakran használatosak a különböző iparágak területén. Az uretán padlók ellenállnak az hőmérsékleti sokknak, termikus ciklusoknak és az organikus anyagoknak.


Metylmetakrylát (MMA) padlók

Az MMA padló egy két komponenses polymér rendszerű padló, amelyek alkalmasak a kereskedelmi és ipari környezetbe is. Ellenállnak a vegyi anyagoknak, szennyeződésképződésnek és elhasználódásnak. Az MMA padló rendszerek kitűnő megoldás azokhoz a projektekhez, ahol gyors telepítési idő és gyors száradás szükséges. Sok esetben a telepítés szó szerint egy éjjszaka alatt történik meg.  • VÁLASSZA KI A LEGMEGFELELŐBB TERMÉKET


 • LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

  Keressen minket írásban:

  Herdics Gábor

  gherdics@stonhard.com 

   

  VAGY

   

  hívjon minket: +36 70 261 3262

 • urethane floors.JPG