RÉSZT VESZÜNK A FENNTARTHATÓSÁGBAN

Részt veszünk a fenntarthatóságban

A zöld nem új a Stonhard részére. A vállalat több mint 30 éve a 100% állandó anyagok megújítója.

 

A vállalat 2005-ben sikeresen megakadályozta, hogy a visszaküldött, használt és kiselejtezett anyagok és termékek 92,7% a szemétbe kerüljön. Innovatív csomagolásaink megelőzik, hogy évente több mint 4,8 millió liternyi fém edény a szemétlerakatokra kerüljön. Több mint 10 éve a Stonhard Maple Shade vállalata New Jersey-ben nem engedi szennyvizét a helyi kanalizáció hálózatába.

 

ZÖLD TERMÉKEINK:

Stonblend GSI-G: Epoxi habarcs rendszer, amely újrahasznosított üvegdarabokat kever a felületi kivitelezés során a stilizált megjelenés és hosszan fenntarthatóság érdekében.

Stonclad GR-G: Általános felhasználású epoxi habarcs rendszer, amely újrahasznosított anyagokat használ. Következő LEED pont, ahol a Stonhard vállalat segíteni tud Önnek, hogy projektje LEED bizonylatot szerezzen.

Stonclad G2: Négykomponenses polyuretán habarcs rendszer, amely post-indusztriális újrahasznosított üveget és gyorsan megújuló anyagokat használ.

 

ÓLOM ELTÁVOLÍTÁSA

Az egészségügyi veszélyekre való tekintettel, amelyek az ólomvegyületekkel és krómmal kapcsolatosak, eltávolításra került az ólom-szulfokromát alapú sárga pigment az Epoplex festék gyártási folyamatából.

 

ESZKÖZEINK IS ZÖLDEK

A Stonhard vállalat kizárta a króm-oxid használatát (krómvegyület), mint zöld pigmentet több Stonhard termékből, ami azt eredményezte, hogy ezek a termékek környezetbarátok (nem veszélyesek).

 

ÚJ TERMÉK FEJLESZTÉS

Az utóbbi években az új termékek fejlesztésének és újratervezésének több mint 90% a víz alapú uretán vagy 100% tömény epoxikémiai összetételre koncentrál. Ez az erőfeszítés nem csak a biztonságos padló és bevonati termékeket nyújtja az ipar és kereskedelmi piac részére, de csökkenti a veszélyes hulladékok mennyiségét is.


HOW TO ACHIEVE LEED CERTIFICATION WITH STONHARD

A long-term solution with a long life cycle – Stonhard flooring systems can be used to rehabilitate an existing building and lessen the need for new facilities. Stonhard flooring systems significantly cut down on job-site waste and our crews can follow any and all on-site disposal plans. Further reduce waste up to 85% through Stonhard’s unique packaging that minimizes metal can waste and has premeasured amounts for ease of mixing and disposal.

MATERIAL AND RESOURCES

MR credit: Building Life cycle Impact Reduction

Demonstrate reduced environmental effects during initial project decision-making by reusing existing building resources or demonstrating a reduction in materials use through life-cycle assessment. Option 3

MR credit: Building Product and Disclosure Optimization, Material Ingredients

To encourage the use of products and materials for which life-cycle information is available and that have environmentally, economically, and socially preferable life-cycle impacts. To reward project teams for selecting products for which the chemical ingredients in the product are inventoried using an accepted methodology and for selecting products verified to minimize the use and generation of harmful substances. Option 1.

INDOOR ENVIRONMENTAL QUALITY

EQ credit: Low Emitting Materials

To reduce concentrations of chemical contaminants that can damage air quality, human health, productivity, and the environment. Option 1.

 

    


 • VÁLASSZA KI A LEGMEGFELELŐBB TERMÉKET


 • LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

  Keressen minket írásban:

  Herdics Gábor

  gherdics@stonhard.com 

   

  VAGY

   

  hívjon minket: +36 70 261 3262

 • urethane floors.JPG